Maailmamme

pinturas
manosagua
troncos
letras

Pequeño Mundo on espanjankielinen päiväkoti 1,5–6 -vuotiaille lapsille. Nimensä mukaisesti päiväkotimme heijastelee maailmaa, jossa elämme. Tarjoammekin lapselle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tuntien itsensä tärkeäksi toimijaksi ympäristössään.

Pequeño Mundon turvallisessa miljöössä lapset voivat tutkia, ilmaista itseään ja ohjata omaa oppimistaan.

Tehtävämme on tarjota lapselle mahdollisuus kehittyä onnellisena leikkimällä oppien. Tämä tapahtuu lämpimässä ja luottamuksellisessa ilmapiirissä lapsen rytmiä kunnioittaen.

Me

Henkilökuntamme

Henkilökuntamme koostuu työlleen omistautuneista varhaiskasvatuksen ammattilaisista. Työntekijämme toimivat uusimpien varhaiskasvatusmetodien mukaan ja toteuttavat työtään innolla.

Päätehtävämme on huolehtia lapsista, opettaa ja olla tukena heidän oppimisessaan. Tarjoamme jokaiselle lapselle yksilöllisen polun, jolla voi kehittyä omalla parhaalla tavallaan. Olemme osa lapsen arkea ja jaamme oppimisen ilon heidän kanssaan. Sen vuoksi olemme aktiivisesti läsnä ja otamme lasten yksilölliset taipumukset huomioon.

Espanjan kieli

Päiväkotimme on kohtaamispaikka kaikille, jotka ovat kiinnostuneita espanjan kielestä. Lapsi ei tarvitse aiempaa espanjan taitoa tullakseen Pieneen Maailmaamme.

Pequeño Mundon arkikieli on espanja, joten lapset harjoittelevat ja oppivat espanjaa luonnollisissa tilanteissa.

Metodologia

Pequeño Mundo on jaettu eri oppimisen osa-alueiden mukaan nurkkauksiin, joissa lapset oppivat leikkimällä.

Perheemme

Perheet ovat tärkeässä roolissa Pequeño Mundossa. Pidämme läheiset ja luottamukselliset suhteet perheisiimme, jotta voimme tarjota lapsille parasta mahdollista huomiota sekä luoda heille kodinomaisen tunnelman.

HENKILÖKUNTAMME

Olemme varhaiskasvatukselle omistautunut ryhmä ja työskentelemme innolla sen kehittämisen puolesta. Tutustu meihin!

Marina Santiago

Johtaja, perustaja

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opettaja, erityisosa-alue vieraat kielet.

Eva Picallo

Perustaja

Taiteiden maisteri. Lastenhoitaja.

Heräsikö ajatuksia?

Lähetä meille viesti! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.